Om os hos Work for it

Michelle Lundh

Ejer og grundlægger af virksomheden Work for it.

Michelle er uddannet fysioterapeut fra UC Syd i Esbjerg siden 2020.

2020-2022  Arbejde som ansat fysioterapeut på Bornholms største klinik FysioForm
2022-nu   Åbnede Work for it i Horsens

Jeg har længe vidst at jeg ville være fysioterapeut, da jeg har en stor passion for kroppen og fysisk aktivitet. Jeg troede meget længe at jeg skulle arbejde med neurologiske patienter, men som alt andet i livet, så ændre det sig.

Efter selv at have været igennem et langt og besværligt forløb efter en kraftig hjernerystelse, så besluttede jeg mig for, at jeg ville hjælpe andre som sidder i et hjernerystelsesforløb.
Der er nemlig ikke mange som tilbyder hjælp til denne klientgruppe.

Så lige nu er jeg ved at specialisere mig indenfor hjernerystelse, hovedpine og nakkeproblematikker.

Historie

Jeg havde ønsket mig en briks mens jeg gik på studie og i julen 2018 fik jeg en briks i julegave af min dejlige mor. Denne briks blev startskudet på min virksomhedsrejse.

I starten af 2019 startede jeg virksomheden Massagebehandling.dk på Skolegade 23 2. tv.
Jeg skiftedes til at have hjemmebehandlinger og behandlinger på mit værelse i lejligheden som jeg delte med en veninde.

Mit ønske var at have et godt studiejob, hvor jeg selv kunne bestemme hvor meget og hvornår jeg skulle arbejde. På den måde kunne jeg tilpasse arbejdet, så det matchede best muligt til skole, eksaminer og læsning.

Da jeg startede var jeg ikke uddannet fysioterapeut, men efter 1. semester på fysioterapiuddannelsen, bliver man uddannet massør. Derfor var alle behandlinger i starten massagebehandlinger og jeg fik hurtigt opbygget en god kundekreds i Esbjerg og omegn.
Deraf blev navnet på virksomheden Massagebehandling.dk.

Da jeg blev uddannet fysioterapeut fik jeg tilbudt et arbejde som ansat på Bornholms største privat klinik, FysioForm. Her arbejdede jeg i 2 år og lagde min egen virksomhed på hylden.

Efter at have sagt op på FysioForm og flyttet til Horsens med min kæreste i 2022, så fandt jeg ikke et job jeg var tilfreds med og her begyndte min virksomhedsrejse igen.

Jeg startede Massagebehandling.dk op igen i april 2022 og prøvede at hive fat i mine gamle klienter i Esbjerg. Der var flere som gerne ville have behandling og der kom flere til. Derfor valgte jeg at bruge en dag om ugen på at køre til Esbjerg for at behandle.
I de resterende timer på ugen var jeg i Horsens, hvor jeg kørte byen rundt for at behandle private klienter i deres eget hjem.

Da jeg nu var blevet uddannet fysioterapeut og derfor må udføre fysioterapeutiske behandlinger, følte jeg at navnet på virksomheden var lidt misvisende. Derfor valgte jeg, i juli 2022, at opdele virksomheden i 2, så jeg havde Massagebehandling.dk, som tog sig af hele massagedelen og Work for it, som satsede mere på den fysioterapeutiske behandling og træning. Herunder tilbød jeg også personlig træning.

Rejsen og opstarten har været rigtig hård og først i 2023 kunne jeg se hvordan det hele kunne køre rundt.

Efterhånden som der kom flere klienter til, så fik jeg via dem også fat virksomheder, samt fysioterapeutiske behandlinger på dagtilbud.

Med 2 hjemmesider, 2 sider på Facebook og 2 sider på Instagram (+ mine private sider), blev det hele lidt for meget! I november 2023 besluttede jeg mig derfor for at nedlægge Massagebehandling.dk på Facebook og Instagram. Hjemmesiden eksisterer stadig, men den bliver ikke opdateret.

Og sådan blev Work for it til den nyeste og eneste platform for virksomheden.

Da 2023 lakkede mod enden, kunne jeg se, at der ikke var mange tider tilbage i kalenderen og at der snart blev nødt til at gøres noget, for at få flere tider til mine klienter. Derfor besluttede jeg mig for, at finde et lokale.

December 2023 flyttede Work for it ind i nye lokaler på Amaliegade 2D st og har ikke et øjeblik fortrudt det, men det betød også, at behandlingerne ændre sig fra at være hjemmekørende, til at være behandlinger på klinikken. Det gjorde at jeg fik flere tider i kalender til de nuværende klienter, men også åbnede op for muligheden for nye klienter, da jeg ikke længere skulle afsætte en halv times kørsel mellem alle klienterne.

Dette er blot starten af den lange rejse, som Work for it skal igennem og jeg håber at i vil støtte op omkring os og de kommende tiltag.
Tak fordi du læste med.

Mission

Work for it har til formål at skabe professionel behandling med tid til hver enkelt og netop deres problematik. Behandlingen skal være rettet til alle med smerteproblematikker i sin hverdag, om det er via manuel behandling, træning, samtale eller massage. 
Vi ved at ingen kan gå igennem livet smertefrit og vi vil derfor hjælpe så mange som muligt til et mere smertefrit, sundere og aktivt liv.

Vision

Kortsigtet vision (2-5 år):
Ejer af Work for it vil specialisere sig indenfor hjernerystelse, hovedpine og nakkeproblematikker, så hun kan tilbyde kortere eller længere forløb til klienter med disse problematikker, både fysisk og online.

Herudover ønsker Work for it at udvide virksomheden og få ansat en eller flere fysioterapeutstuderende til at varetage massagebehandlinger og på sigt også holdtræning, så de kan få et meningsfuldt studiejob, som gør dem bedre og mere klædt på til det job de skal søge efter endt studie. Her skal de studrende kunne være med til at planlægge deres arbejdstid, så det passer ind samme med skolegang, lektielæsning og eksaminer. 

Langsigtet vision (10 år):
Work for it har en vision om at blive et sundhedshus med flere forskellige sundhedsfaglige professioner under et tag, samt fitnesscenter. 
Da vi ved at et aktivt liv fører til et sundere liv, vil vi hos Work for it gøre vores, for at få så mange danskere i bevægelse som muligt, men ikke bare hvilken som helst bevægelse! Vi vil være med til at åbne vores klienters øjnene op for hvad der findes af forskellige aktiviteter i landet. 

Derudover vil vi fokusere på at være en klinik og et sundhedshus med stor fokus på miljøet. Vi ønsker fx fitnessudstyr som kan hjælpe med at generere strøm til bygningen.

Work for it ønsker at klinikken, fitnesscenteret og sundhedshuset ikke kun er et sted man kommer når man har ondt, har brug for hjælp eller skal træne. Vi ønsker at det bliver et fællesskab, hvor man kan mødes socialt og finde nye venskaber.

Visionen om et sundhedshus skal ikke kun være ét sundhedshus i én by, men flere sundhedshuse spredt ud over hele Danmark, som leverer den bedste behandling til alle danskere.

Værdier

Det er vigtigt at der fra behandlernes side, bliver fokuseret på hvad der er vigtigt for den enkelte klient, så vi opfylder deres mål og ønsker. På den måde opnås og skabes en større livskvalitet for klienten og der undgås misforståelser og ensidig kommunikation.

For at kunne give klienterne den bedst mulige behandling, skal alle behandlinger udføres professionelt og med samme udgangspunkt for kvalitet i behandlingen, uanset hvem klienten er. Der skal udvises empati og/eller sympati i de situationer hvor dette er nødvendigt, så klienten føler sig tryg og tilpas ved behandlingen.

Mennesker er komplekse og det er derfor vigtigt, at alle behandlere hos Work for it, tager sig den tid der skal til, for at kunne stille den rigtige diagnose og der så kan lægges den helt rigtige plan. Der skal kigges på det hele menneske, så der er balance mellem det fysiske og det psykiske aspekt for ethvert individ som træder ind på klinikken.

Vi ved at fysisk aktivitet fremmer sundhed og forebygger skader og derfor skal alle behandlere opmuntre klienter til fysik aktivitet og bevægelse hvis dette kan gøre en forskel. 

Behandlere skal være nysgerrige på klienter og diagnoser og fortsætte med at søge viden, både fra kollegaer, studier og andre faggrupper. På den måde er vi altid opdateret på de nyeste tiltag og i en konstant forbedring.

Strategi

Der skal prioriteres tid til uddannelse og selvlæsning på områder hvor der skal specialiseres i. Herunder uddannelser som fx Mulligan, McKenzie, MediYoga mm. 

Selvstudie ved faglig læsning af vidensartikler og studier omhandlende hjernerystelse, hovedpine og nakkeproblematikker.